Brew Bus Amsterdam

januari 30, 2024by Walther Bakker0

Het leukste uitje van Amsterdam en Omstreken.

Brew Bus Amsterdam neemt je elk weekend mee naar 3 verschillende brouwerijen, bij elke brouwerij krijg je een bierproeverij en bij de tweede brouwerij krijg je ook een rondleiding door de brouwerij. De tour vertrekt elke vrijdag en zaterdag om 14:00 uur, afhankelijk van het schema wordt ook met enige regelmaat brouwerij Piek bezocht. Voor ons is dat natuurlijk altijd een feestje.

De bier en brouwerijen tour duurt 3 uur en kost 59,50. In totaal zitten er 9 proefglazen bier inbegrepen en een enthousiaste biergids die ervoor zorgt dat er niets ontbreekt aan een leuk middagje weg. Klik hier voor meer info en tickets.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *